SKUPINA ZA RAZISKOVANJE PSIHOSOMATIKE – Prisluhni telesu

Spomnim se klienta, ki je vsako jesen prestal pljučnico, v terapiji pa je ugotovil, da zboli po dopustu, ker v službi doživlja mobing. Pa klientke, ki se ji je uredil menstrualni ciklus, ko si je življenje končno uredila po svoje in ni več igrala vloge, ki so ji jo določili drugi.

Včasih težav z zdravjem ne zna pojasniti niti zdravnik. Lahko se ponavljajo v stresnih obdobjih, lahko se zdi, da se zgodijo brez razloga, včasih pa je to edini način, ki nas prisili, da se zaustavimo in pogledamo vase.

Kako razumeti, kaj nam govori telo se bomo naučili s pomočjo vaj iz čuječnosti, osvojili bomo znanja psihoedukacije in se poglobili v to, kako je vaše zdravje povezano s čustvovanjem. Terapevtska skupina bo delovala pod vodstvom certificiranega psihoterapevta.

S skupino za raziskovanje psihosomatike pričnemo oktobra. Dobivali se bomo ob sredah, ob 19:30 uri, v prostorih Zavoda PSIMED na Slovenski cesti 54. Skupina bo odprtega tipa – kar pomeni, da se lahko pridružiš, kadar si to želiš. Prispevek na srečanje je 10 eur. Število mest je omejeno, prijave in informacije na psihoterapija@zavodpsimed.si.

Eva Veršič, certificirana psihoterapevtka

 

prisluhni telesu zadnja2

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s